SOUSTŘEDĚNÍ MLÁDEŽE ÚSTECKÉHO KRAJE

V sobotu 23.3.2019 se na našem cvičišti konalo druhé celodenní soustředění mládeže, kterého se účastnilo 9 mládežníků z Ústeckého kraje.

Za ZKO Dubí se účastnili Veronika Bolfíková, Sabina Linhartová, Luboš Dvořák, za ZKO Lenešice Tereza Paceltová, Adéla Paceltová a Patrik Brzybohatý, za ZKO Rudolice Petr Žiška, za ZKO Krupka Nikola Horáčková, za ZKO Štětí Vítek Novotný pod vedením Evy Karvánkové a Michaely Vackové.

Dopolední část proběhla v duchu poslušnosti, kdy zúčastnění předvedli připravenost a vycvičenost svých psích parťáků jak podle NZŘ, tak i MZŘ. Po výborném obědě, který zajistila a připravila Renata Bolfíková společně s Evou Karvánkovou, proběhla další část soustředění, která byla zaměřená na obrany, při kterých se jako pomocník a figurant převedl Patrik Brzybohatý.

Na závěr celého dne, který si všichni užili, byl připraven malý trénink na VS BVK v Lounech, na které se připravuje minimálně 5 účastníků soustředění.

Na závěr patří velký dík Jiřímu Bolfíkovi za technickou podporu soustředění, Michaele Vackové, Renatě Bolfíkové a Evě Karvánkové za pomoc při organizaci, ZKO Dubí za poskytnutí prostorů cvičiště a v neposlední řadě i všem účastníkům.